Duette ® gordijnen

Duette gordijnen, ook wel Duette Shades of dubbele plisségordijnen genoemd, zijn een zeer populaire vorm van raamdecoratie. Dankzij hun honingraatstructuur hebben Duettes een geheel eigen uitstraling, unieke isolerende eigenschappen en daarbovenop kunnen ze het daglicht prachtig filteren. Er zijn vele soorten uitvoeringen mogelijk: koordbediening, greep bediening, 24Volt bediening, stangbediening en kettingbediening. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de situatie.

 

Er zijn vier profielkleuren leverbaar: wit gelakt, zilver geanodiseerd, goudbrons geanodiseerd en zwart geanodiseerd. Geleidingsprofielen en diverse steunen zijn in dezelfde kleuren leverbaar. Het is ook mogelijk om bij greep bediening tegen een meerprijs een gaffelstok bijgeleverd te krijgen.

 

Duettes zijn niet alleen geliefd om hun unieke uitstraling, maar ook om hun isolerende eigenschappen. Dat komt doordat de honingraatstructuur uit twee lagen stof bestaat met daartussen een stilstaande laag lucht. Deze luchtlaag zorgt ervoor dat de kou in de winter buiten de deur blijft en heeft in de zomer juist een verkoelend effect. Duette gordijnen zijn daarom niet alleen stijlvol, maar hebben ook een positief effect op je energierekening.


Duette gordijnen zijn ook verkrijgbaar met ‘top down bottom up’ bediening. Dit betekent dat het gordijn niet alleen van onder naar beneden te openen is, maar dat het gordijn ook van boven naar beneden geopend kan worden. Dit biedt ongekende mogelijkheden, zoals een Duette Shade die alleen aan de bovenkant een stukje geopend is, voor een combinatie van lichtinval en maximale privacy.


Kom gerust een keer langs in onze winkel waar wij alle stalen hebben liggen en de mogelijkheden met u kunnen bekijken.