Wie zijn wij

Kamer van JET wordt gerund door Erika & Johan, die al 25 jaar ervaring hebben in de woningstoffering.

'Het begon met een droom om ooit iets voor ons zelf te beginnen. Dit hebben we 25 jaar met veel plezier gedaan in Zwijndrecht. Nu is de tijd aangebroken om nog een keer het roer om te gooien. Verhuizen naar Gelderland en in Apeldoorn een nieuw concept beginnen.'

 

Erika

'Na mijn opleiding verzorgende ben ik in een bejaardentehuis als bejaardenverzorgster gaan werken. Vind het fijn om met mensen om te gaan en vond het contact met de bewoners erg leuk. In de winkel ben ik het aanspreekpunt als verkoopster / binnenhuisadviseur, tevens verzorg ik de administratieve handelingen alle andere bijkomstige werkzaamheden.' Vind het heerlijk om met interieur bezig te zijn, dus ik kan mijn energie wel kwijt in de winkel.

Johan

'Bij mijn eerste baan was ik als onderhoudstimmerman werkzaam. Daarna ben ik als parketteur werkzaam geweest bij Europaparket. Ik hou mij vooral bezig met het meten, monteren en stofferen van de bestelde artikelen.' Ik heb een mooie werkplek in de winkel om de gekocht meubelen op te knappen als dan nodig is. Tevens ben ik in te huren als stoffeerder en kleine onderhoud klussen in het huis.

Fleur

'Ik studeer voor interieuradviseur op het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Regelmatig ben ik op zaterdag te vinden in de winkel en help ik graag klanten te adviseren. Mijn bezigheden zijn vooral het stylen van de winkel, social media en het onderhouden van de website.  Tevens kunt u ook mij boeken voor binnenhuisadvies.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn eigen bedrijf www.fleurstolkfotografie.nl , verder hou ik ervan om te wandelen en creatief bezig te zijn.

Ik hoop jullie snel in de winkel te zien en jullie te kunnen helpen met wat moois uit te zoeken.