Bio based gordijnen

Gepubliceerd op 13 maart 2024 om 12:16

Nieuw bij ons in de winkel.

Bio-based gordijnen

Een mooie gordijncollectie van natuurlijke materialen als wol, linnen, bamboe, jute en katoen. De stoffen met het bio-based label zijn 100% samengesteld uit milieuvriendelijke vezels, waardoor ze niet alleen een elegantie toevoegen aan je interieur, maar ook eenvoudig recyclebaar zijn. Met een focus op een groenere toekomst, kan je de keus maken die zowel stijlvol als eco bewust is.

Kies voor comfort, kies voor stijl, kies voor duurzaamheid.

Linnen

In slechts 100 dagen groeit de vlasplant uit tot een verfijnde vezel. Het soepele gewassen linnen geeft je interieur een relaxte en pure uitstraling.

Elk seizoen komt tot leven met linnen, dat zich aanpast aan de temperaturen. Tip is dan ook om linnen gordijnen met over lengte te confectioneren voor de perfecte look.

Wollen

Wollen gordijnen worden vervaardigd van de haren van schapen. De kroezing van wol zorgt voor veerkracht, waardoor de stof niet kreukt, zijn vorm behoudt en weinig slijt. Wol is van nature brandvertragend en geluidsabsorberend, antistatische vermogen en geur- en vlekwerend.

Bamboe

De bamboeplant groeit in slechts 45 tot 60 dagen uit in een plant van wel 23 meter hoog.

Bamboe, van nature antibacterieel, zacht en soepel en kreukt nauwelijks.

Jute

Uit de stengels van de juteplant wordt deze sterke stof vervaardigd. Deze plant heeft 4 tot 6 maanden nodig om uit te groeien tot een plant van 3 meter hoog.

Jute is duurzaam, waarbij de onregelmatigheden in de structuur de natuurlijke vezel benadrukken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.