Plisségordijnen

Ben je op zoek naar mooie plisségordijnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Plissés, met uitzondering van plissé-rolgordijnen, worden tussen de boven- en onderzijde van het raam gespannen, waardoor de stof dicht op het raam hangt. Ook kunnen plisségordijnen zowel op de dag als in de dag worden gemonteerd. Dit maakt ze ook ideaal voor schuine dakramen en andere soorten ramen die lastiger te bekleden zijn. Al onze plisségordijnen worden helemaal op maat gemaakt, zodat je er zeker van bent dat ze perfect passen. Om er zeker van te zijn dat er niets fout gaat met het opmeten kunt u gebruikmaken van onze gratis inmeetservice.

LET OP: Zorg ervoor dat de raamdecoratie bij HR++ en HR+++ glas niet te dicht tegen het glas wordt geplaatst om glasbreuk te voorkomen, vooral bij donkere kleuren. Dit kun je voorkomen door de raamdecoratie op de dag te monteren in plaats van tussen de glaslat / kozijn.

 

Top down, bottom up & plissé-rolgordijnen

Plisségordijnen zijn een tijdloze en sfeervolle keuze voor raambekleding. Ze bestaan uit één stuk geplooide stof die zich als een accordeon op- en uitvouwt. Met hun strakke horizontale plooien hebben plisségordijnen een strakke maar toch warme uitstraling die perfect past in een modern interieur. Meestal zijn plissés voorzien van een 'top down, bottom up'-systeem, waarmee je de gordijnen met een handgreep of koord zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven kunt verstellen. Zo bepaal je zelf hoeveel licht je binnenlaat en op welk deel van het raam het gordijn zich bevindt. Voor extra privacy kun je ervoor kiezen om alleen het onderste of middelste deel van het raam te bedekken. Naast 'top down, bottom up'-plissés zijn er ook plissé-rolgordijnen. Deze worden bediend met een koord zoals een rolgordijn en aan de bovenkant van het raam bevestigd.

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn raden wij u aan om eens langs te komen in de winkel om naar de verschillende materialen en mogelijkheden te kijken.