Gordijnen

 

De toepassing van een gordijnen kan zowel functioneel als decoratief zijn. 

Verschillende soorten gordijnen;

Vitrages worden gemaakt van de allerfijnste en dunne stoffen, waardoor ze op een aangenaam en luchtige manier zorgen voor privacy.

Inbetweens gordijnen hebben de eigenschap dat ze het zonlicht filteren.

Overgordijnen dan kunt u de ramen vol afsluiten.

Semi verduisterde gordijnen verduisteren vanaf 50%.

Black-out gordijnen verduisteren 100%

Alle wensen op het gebied van raambekleding kunnen wij vervullen, van plooi- en ringengordijnen tot vouwgordijnen.

 

Vergeet niet om uw mooie gordijnen af te maken met het ophangsysteem.

Wij verkopen diverse gordijnstoffen die gemaakt zijn van recycle materialen.

Recycle

A House of happiness speelt in op duurzaamheid. Goed omgaan met de aarde is ook ónze verantwoordelijkheid. De volgende generatie moet, net als wij, kunnen genieten van al het moois dat onze planeet te bieden heeft. Duurzaamheid gaat ons dan ook nauw aan het hart. Sterker nog, het zit in ons DNA. Binnen onze mogelijkheden dragen we zoveel mogelijk bij aan een leefbare wereld. Samen gaan we voor groen!
Duurzaam werken is ons uitgangspunt; een voorwaarde zelfs. We hebben ervaren dat als je zelf laat zien hoe belangrijk je dat vindt, je daarmee ook je leveranciers en afnemers inspireert. Gelukkig worden duurzame producten steeds beter verkocht. Mensen waarderen het als een product een goed verhaal heeft. 

Product

Bij A House of Happiness nemen we vakmanschap serieus. We houden van kwaliteit en maatwerk. Maar ook van functionaliteit. Gordijnen waar je écht blij van wordt. Zoals onze collectie isolerende, vlamwerende, geluiddempende en verduisterende gordijnen. Waar je ook echt blij van wordt, is onze visie op duurzaam ondernemen. We belasten het milieu niet onnodig, daarom verwerken we gerecycled polyester afkomstig van petflessen en snijafval uit de t-shirtproductie in onze gordijnen. Daarnaast zijn onze katoenen velours gordijnen gemaakt van hoogwaardige katoen met het Better Cotton Initiative label. Ecologisch gekweekt, vrij van pesticiden en de betrokken boeren krijgen een eerlijke vergoeding. We hebben circulaire gordijnen in de collectie die deels gemaakt zijn van gerecycled snijafval van onze eigen productie. Innovatieve circulaire gordijnen waarmee we de wereld een stukje mooier maken. En daarmee is de cirkel rond.

 

Eco Friendly Fabrics by lifestyle INTERIOR.NL

 

Up-cycling & Re-cycling

Met trots lanceren wij de eerste serie van onze Eco Friendly Fabrics collectie. Deze bestaat uit diverse unieke interieurstoffen met een balans in overgordijnen en transparanten. Al deze items hebben de meerwaarde dat ze zijn vervaardigd uit recycled en upcycled basismaterialen. De interieurstoffen vervaardigd uit gerecycled polyester zijn te herkennen aan de Re-Life kaart aan de stalen. De stoffen gemaakt van upcycled basismateriaal hebben de kaart VivaLife. Deze items zijn zorgvuldig samengesteld, duurzame basismaterialen, uitgebalanceerde kleurenpaletten en toegankelijke prijsstelling voor de consument zorgen voor een exclusieve collectie.

VivaLife & Re-Life

Wat is het verschil tussen gerecycled en upcycled materiaal? Upcycling: Afvalstoffen uit de industrie, die anders op de afvalberg terecht zouden komen, dienen als grondstof. In het geval van de VivaLife items worden afvalkorrels uit de lokale petrochemische industrie omgesmolten tot Harmolan garens, waarbij kleurstofkorrels mee gesmolten worden om tot de juiste kleur te komen. Bij dit proces komt geen water te pas, een extra pluspunt van upcycling. Door deze wijze van kleuren hebben alle VivaLife items een kleurechtheid van 8, een extreem hoge waarde voor interieurstoffen.

Recycling:

Dit proces is over het algemeen bij iedereen bekend. Het materiaal van een bestaand consumenten product, denk hierbij aan PET-flessen, visnetten, oude kleding etc., wordt opnieuw verwerkt tot een basismateriaal waarvan een nieuw product wordt gemaakt. De Re-Life items in deze lancering bestaan voor minimaal 70% uit gerecycled polyester dat verwerkt is tot GRS garens. Met deze lancering is de start gemaakt van onze duurzame collectie interieurstoffen, Eco Friendly Fabrics.