Lamellen gordijnen

Lamellen gordijnen, ook wel reepgordijnen genoemd speciaal voor u op maat gemaakt. Verticale lamellen gordijnen zijn een moderne vorm van raamdecoratie die gebruikt kunnen worden als traditioneel gordijn en als zonwering. Lamellen zijn in vele varianten en vormen verkrijgbaar, denk hierbij aan PVC kunststof en licht doorlatende stoffen.

Grote ramen laten zich met verticale lamellen eenvoudig bekleden. Decoratief en functioneel door hun eenvoud.
Verticale-lamellen ook wel gordijn-jaloezieën genoemd, zijn functioneel en praktisch. Vroeger bestonden er alleen kunststoffen lamellen, verkrijgbaar in een beperkt aantal standaard kleuren. De actuele collecties zijn zeer uitgebreid in keus uit kleuren en materialen.
De huidige materialen zijn eenvoudig te reinigen. Verticale lamellen zijn zeer geschikt voor grotere oppervlaktes. Ook hebben ze een zeer goede waarde voor wat betreft het licht sturen in de woonkamer, kantoor of welke ruimte dan ook.

Losse lamellen

Heeft u al een lamellen rails, maar bent u op zoek naar een nieuw kleurtje of frisse lamellen, bekijk dan onze collectie van losse lamellen zonder rails eens in de winkel.

Inmeten lamellen gordijnen

Het nauwkeurig opmeten van uw ramen of kozijnen is belangrijk in het op maat maken van verticale lamellen gordijnen. Uw lamellen worden door ons namelijk exact besteld op de maten die u aan ons doorgeeft. Om fouten te voorkomen kunt u het beste gebruikmaken van onze gratis inmeetservice.

Stap gerust een keer de winkel binnen om de mogelijkheden te bespreken en de stalen te bekijken.