Montage service

Heeft u nieuwe gordijnen en/of binnenzonwering aangeschaft, maar bent u niet in staat om deze zelf te monteren? Wij helpen u graag! 

Tarieven

De kosten voor het monteren van u wensen begint met een starters tarief van € 60,-. Langer dan een uur werk wordt per kwartier berekend á € 15.00. Reiskosten worden pas berekend na een straal van 20 km vanaf Apeldoorn. Als producten bij ons worden afgenomen gelden de montage prijzen die in de winkel besproken zijn. Alle prijzen zijn richtprijzen indien technisch uitvoerbaar incl. BTW zonder materiaal kosten.

 

Hoe wij te werk gaan:

1: INMETEN  2: BEZORGEN   3: MONTEREN   4: OPLEVEREN

1 > Meten

Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te bekijken en in te meten. Afhankelijk van uw specifieke woonproducten controleren we of de gekozen producten mogelijk zijn. Na inmeten kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet u precies waar u aan toe bent.                                   

Inmeten is GRATIS binnen 20 km van Marktstraat 24 7311 LH Apeldoorn.

 


2
 > Maken en bezorgen

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, worden uw woonproducten op maat gemaakt.   Als deze klaar zijn nemen we contact met u op voor het maken van een montage afspraak.

 

 

3 > Montage

Onze monteur heeft jaren ervaring in het meten en monteren van diverse producten. Kwaliteit en services vinden wij heel belangrijk.

 

 

 

4 > Oplevering en garantie                                                                         

Is alles naar wens?

Nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, loopt u samen met de monteur alle punten na en ontvangt u een factuur die u binnen 14 dagen dient te betalen.