Duo-rolgordijn ( Prestige)

Een prestigerolgordijn, ook wel duo-rolgordijn, is een zeer gewild product. Het geeft een luxe uitstraling en de lichtinval is gemakkelijk te bepalen. De collectie stoffen bevat vele kleuren. Er is dus voor iedereen wel een geschikte stof te vinden.

Een prestigestof bestaat uit open en gesloten banen. Er wordt gebruik gemaakt van een dubbele laag stof, welke voor zichzelf langs loopt. De gesloten banen zijn altijd een paar centimeter hoger dan de open banen, waardoor er geen lichtkier kan ontstaan in gesloten toestand.

Een prestige wordt standaard onder sluitend gemaakt. Het kan zijn dat u meerdere prestige's bestelt die naast elkaar komen te hangen. U dient dan op te geven welke sluitend en welke baan doorlopend gemaakt moeten worden.


Prestige met kap

Een prestige met kap wordt gemonteerd in een sierkoofsysteem. De sier kap is leverbaar in diverse kleuren.

Bij een prestige met kap wordt standaard een verduisterende onderlat meegeleverd (met uitzondering van de TLG-serie; deze krijgen een roede). De ketting en eindkappen worden bijpassend bij de kap geleverd.

Prestige zonder kap

Een prestige is ook leverbaar zonder kap. Deze wordt dan geleverd op een montageprofiel. De onderlat is een roede. Deze is verkrijgbaar in wit, zilver en zwart. Het is eventueel wel mogelijk om een verduisterende onderlat te gebruiken, maar dit dient u dan wel aan te geven (meerprijs).