Horren

Zoekt u insectenwering en toch ook frisse lucht? Met onze horsystemen van Unilux hoeft u geen last meer te hebben van vervelende zoemende en prikkende insecten in uw woning. Wij leveren een assortiment horren dat bestaat uit rolhorren, rolhordeuren, uitneembare horren, inzethorren en plisséhordeuren voor diverse toepassingen.

 

ROL HORREN:

Het grote voordeel van een rolhor is dat het één geheel wordt met het kozijn waarop of waarin deze wordt gemonteerd. Zo is de hor altijd beschikbaar voor gebruik. Montage kan zowel binnen als buiten in de dag of op de dag. De rolhorren kunnen zowel horizontaal werkend voor deuren en ramen als verticaal werkend voor ramen geleverd worden. De rolhor is leverbaar in wit, crème, donkerbruin en grijs.

 

 

 

VASTE HORREN:

De vaste horren worden veelal gebruikt voor bovenlichten en ramen die niet vaak worden gesloten. Soms is er ook gewoon geen ruimte voor een rolhor. In dat geval is deze hor de oplossing! Deze hor is leverbaar in wit en donkerbruin. Een vaste hor met flens is leverbaar in wit en blank geanodiseerd.

 

 

 

INZET HORREN:

Inzethorren zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in kiep-/kantelramen. Deze ramen gaan altijd naar binnen open waardoor er meestal géén gebruik kan worden gemaakt van de bekende rolhorren of vaste horren. Oplossing hiervoor is de inzethor welke van binnenuit in de sponning wordt geplaatst en zich toch aan de buitenzijde van het raam bevindt. De inzethorren zijn bruikbaar in zowel aluminium, kunststof als houten kozijnen. Per situatie zijn er verschillende types inzethorren te leveren. Beschikbaar in diverse kleuren en tegen een meerprijs in elke RAL-kleur te spuiten.

 

 

 

PLISSÉ HORDEUREN:

Bij een plisséhordeur rolt het gaas niet op, maar vouwt het op als bij een harmonica. Door de ontstane vouwen is het zwarte gaas nog beter zichtbaar en kan hiermee voorkomen worden dat er doorheen wordt gelopen. In de wintermaanden kan de cassette eventueel worden uitgenomen om deze ergens op te bergen. Ook is het voordeel van deze deur dat aan de onderzijde gebruik wordt gemaakt van een geleidingsstrip van slechts enkele millimeters hoog. Hierdoor is de deur zelfs met een rolstoel geen belemmering meer. Leverbaar in RAL-kleuren: 9016 verkeerswit, 9010 warm wit, 9001 crème, 7016 antraciet, 8019 bruin en 9006 zilver. Tegen een meerprijs is elke overige RAL-kleur ook te leveren.

Loop een keertje naar binnen voor meer informatie! Prijs is afhankelijk van de afmetingen van uw raam.