Matten

Wat verwacht je van een mat?  Dat hij vuil, zand en water van buiten tegenhoudt, zodat je vloer schoon blijft. Want er zijn veel leukere dingen te doen dan schoonmaken, toch? Maar je wilt natuurlijk ook dat hij goed past bij je interieur. Wij verkopen matten van de merken Coral en Hamat. Er zijn verschillende soorten matten:

Schoonloop matten

Schoonloopmatten bieden de beste binnen oplossing voor entree en uitgang. Uw vloer blijft volledig behouden en de mat biedt tevens een bijdrage aan een stijlvolle entree.

Buitenmatten

Wij bieden decoratieve en functionele buitenmatten voor elk seizoen. De Outline-mat is een hoogwaardige buitenmat, leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Dat geldt ook voor de Top Line-mat. Met de aluminium profielen met borstels houdt de Top Line-mat het zand en grove vuil nog beter buiten de deur.

Wasbare matten

Zoekt u een sterk absorberende mat, dan is een wasbare mat de beste oplossing. De mate en snelheid van vuil- en vochtopname is uniek met als gevolg schone en droge voeten na binnenkomst. De wasbare matten zijn geproduceerd van katoenen, polyester of polyamide garens en wasbaar tot 30 graden in de wasmachine. 

Naaldvilt

De naaldviltmatten en rollen zijn met hun hoge schraapvermogen uiterst geschikt om het grove vuil van de schoenen af te schrapen. De naaldviltmat heeft met latex duo en waffle precoat verschillende soorten backingen en is leverbaar op een breedte van 400 centimeter. De kwaliteiten en segmenten zijn divers. 

Kokosmatten

De kokosmat biedt een natuurlijke entree voor binnen en buiten. Door de schrapende werking houdt de mat het grove vuil effectief buiten de deur. De kokosmatten zijn in verschillende dessins verkrijgbaar.